ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εμπόδια στην υπόθεση Γκαλίτσιου

Η υπόθεση του Γιώργου Γκαλίτσιου όχι μόνο δεν έχει κλείσει θετικά για τον Παναθηναϊκό αλλά υπάρχουν διάφορα εμπόδια που την δυσκολεύουν.

Εμπόδια στην υπόθεση Γκαλίτσιου

Η ουσία είναι πως ακόμα δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στον Λεωνίδα Βόκολο και στον ποδοσφαιριστή και η τροπή που θα πάρει η διαπραγμάτευση, θα ξεκαθαρίσει στο ραντεβού που θα έχουν στο προσεχές διάστημα.

Ο 28χρονος δεξιός μπακ μένει μεν ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Λόκερεν και από την Πέμπτη (1/1/2015) αποκτά το δικαίωμα να διαπραγματευτεί με ομάδα της αρεσκείας του και να κλείσει από τώρα για τον Ιούλιο. Όμως, όπως αποκαλύπτει η στήλη, αφενός μεν δεν «καίγεται» να γυρίσει στην Ελλάδα και έχοντας απορρίψει δελεαστική πρόταση της βελγικής ομάδας για να υπογράψει νέο συμβόλαιο, θέλει να εξαργυρώσει τις πολύ καλές χρονιές από τις οποίες προέρχεται. Ο μάνατζέρ του, Πολ Κουτσολιάκος, έχει πολύ καλές διασυνδέσεις στη Γερμανία (έχει πάει πολλούς Έλληνες στην Bundesliga) και μπορεί να του βρει ομάδα στο πρωτάθλημα αυτό ή σε άλλο ανάλογου επιπέδου.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γκαλίτσιος δεν ρίχνει το κασέ του κάτω από τις 180.000 τη στιγμή που οι «πράσινοι» δεν πληρώνουν πάνω από 200.000 ευρώ το χρόνο για τους τρεις υπάρχοντες δεξιούς μπακ στο ρόστερ (Μπούρμπο, Τριανταφυλλόπουλο και τον δανεικό Μαρινάκη).

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.518 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.