ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για Μπερίσα

Μπορεί να μην έχει αγωνιστεί ούτε λεπτό με την φανέλα του Παναθηναϊκού, αλλά σύμφωνα με ξένο δημοσίευμα ο Βαλμίρ Μπερίσα είναι στο στόχαστρο της Λίβερπουλ.

Ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για Μπερίσα

Ο Σουηδός επιθετικός ήρθε το καλοκαίρι ως δανεικός από την Ρόμα, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να μπει στα πλάνα του Γιάννη Αναστασίου.

Σύμφωνα όμως με την αγγλική ιστοσελίδα, express.co.uk ο Μπρένταν Ρότζερς εξετάζει την περίπτωση του για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της Λίβερπουλ, ενώ το δημοσίευμα αναφέρει πως ο παίκτης ενδιέφερε στην αγγλική ομάδα, πριν καν ακόμα πάει στην Ιταλία για λογαριασμό της Ρόμα.

Φυσικά και δεν είναι εύκολο η Λίβερπουλ να ενδιαφέρεται για έναν παίκτη που με τον Παναθηναϊκό δεν έχει αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι, αλλά ποιος ξέρει..

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.978 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...