ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπατίστα: «Ιδανικός τρόπος για να κλείσουμε την χρονιά»

Μετά την νίκη επί της Μακάμπι ο Εστέμπαν Μπατίστα, εμφανίστηκε ευχαριστημένος από την νίκη και για τον τρόπο με τον οποίο έκλεισε η ομάδα το 2014.

Μπατίστα: «Ιδανικός τρόπος για να κλείσουμε την χρονιά»

Ο Ουρουγουανός σέντερ, χαρακτήρισε την νίκη επί της Μακάμπι ως μεγάλη και τόνισε πως το «κλειδί» για την συνέχεια θα είναι η σταθερότητα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πήραμε μια μεγάλη νίκη. Χρειαζόμασταν να ξεκινήσουμε με το δεξί στο σπίτι μας. Όλη η ομάδα πήρε αυτή τη νίκη που μας δίνει αυτοπεποίθηση. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, να είμαστε σταθεροί και δυνατοί, παίζοντας επιθετικά. Ο καλύτερος τρόπος να πούμε αντίο στο 2014 και να καλωσορίσουμε το 2015 είναι η μεγάλη νίκη που πήραμε στο «σπίτι» μας μπροστά στους οπαδούς μας».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 50.848 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...