ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Υγεία στο φίλους του Παναθηναϊκού και δυναμική παρουσία για φτάσουμε στο στόχο μας»

Τις ευχές του στον κόσμο του τριφυλλιού για τη νέα χρονιά, έδωσε ο Έι Τζέι Σλότερ, μιλώντας μετά το τέλος του ματς κόντρα στη Μακάμπι.

«Υγεία στο φίλους του Παναθηναϊκού και δυναμική παρουσία για φτάσουμε στο στόχο μας»

Στα τελευταία λεπτά, η παρουσία του και η απόδοσή του, ήταν καταλυτική ώστε να καταλήξει το ροζ φύλλο αγώνα στο «τριφύλλι».

Ο Έι Τζέι Σλότερ μετά το τέλος του ματς, μίλησε στο Panathinaikos24.gr, για την εικόνα που είχαν οι «πράσινοι» στο ματς κόντρα στους Ισραηλινούς, την προσωπική του απόδοση, ενώ άφησε για φινάλε τις ευχές του για το 2015.

Παράλληλα ο Αμερικάνος γκαρντ, αναφέρθηκε και στην παρουσία συγγενικών προσώπων του, για πρώτη φορά σε αγώνα του «τριφυλλιού», όπου όπως μας είπε, το συναίσθημα ήταν πολύ ευχάριστο για τον ίδιο.

Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν!
Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν! 25.565 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά όσα δήλωσε

Για το ματς και την απόδοσή του:

«Ήταν τεράστια νίκη για να ξεκινήσουμε την φάση των 16 μέσα στην έδρα μας. Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν το κλειδί της νίκης, όταν σφίξαμε περισσότερο την άμυνά μας και καταφέραμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Εγώ απ την πλευρά μου προσπαθώ να παίζω καλύτερα αγώνα με τον αγώνα και θέλω πάντα να δίνω το 100% ώστε να φτάνουμε εύκολα ή δύσκολα στις νίκες.

Μια ευχή για το 2015:

«Θέλω να ευχηθώ στον κόσμο του Παναθηναϊκού, υγεία αγάπη και ευτυχία και να έρχονται σε κάθε αγώνα να μας βοηθούν, για να κερδίζουμε τα ματς. Με τέτοια παρουσία σε όλα τα ματς, είναι σίγουρο πως θα φτάσουμε στο στόχο μας.»

Σχετικά με τις αδελφές του που βρέθηκαν στο γήπεδο:

« Ήταν υπέροχο να με βλέπουν να παίζω. Μια από τις αδελφές μου με είχε δει να παίζω στην Γαλλία, αλλά σήμερα ήρθαν όλες και η απόδοση μου ήταν πολύ καλή, οπότε είναι ευχάριστο συναίσθημα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...