ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Το ημερολόγιο του «τριφυλλιού» για το 2015

Το νέο ημερολόγιο του Παναθηναϊκού Α.Ο για το 2015 είναι διαθέσιμο και από αύριο όποιος θέλει θα μπορεί να το προμηθευτεί από τον «Τάφο του Ινδού».

Το ημερολόγιο του «τριφυλλιού» για το 2015

Το «πράσινο» ημερολόγιο για την χρονιά που ήρθε, περιλαμβάνει και τα 17 αθλήματα του συλλόγου με αθλητές και αθλήτριες των αγωνιστικών τμημάτων αλλά και των Ακαδημιών του Τριφυλλιού.

Οι ώρες που θα μπορεί να πάει κάποιος στον «Τάφο του Ινδού» για να αγοράσει το ημερολόγιο στην τιμή των 5 ευρώ, θα είναι μεταξύ 13.00 και 20.00 μ.μ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.