ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παραμένει ο Μαρινάκης

Ο Νίκος Μαρινάκης μετά την επιστροφή του από τη Νίκη Βόλου, θα παραμείνει στο ρόστερ του τριφυλλιού, ώστε να δώσει παραπάνω λύσεις στο δεξιό άκρο της άμυνας.

Παραμένει ο Μαρινάκης

Στις προπονήσεις του «τριφυλλιού» συμμετέχουν από χθες (01/01) οι ποδοσφαιριστές που είχαν παραχωρηθεί δανεικοί στην ομάδα της Νίκης Βόλου.

Οι Μαρινάκης, Γιαννιτσάνης, Μουζακίτης, Αναστασόπουλος και Ταμπάκης, θα συνεχίσουν να γυμνάζονται και να προπονούνται στο Κορωπί, υπό τις οδηγίες του Γιάννη Αναστασίου, καθώς και του υπόλοιπου ιατρικού τιμ της ομάδας.

Πρόθεση των «πρασίνων» είναι, να παραμείνει στο ρόστερ ο Νίκος Μαρινάκης, ώστε να δώσει επιπλέον λύσεις στο δεξιό άκρο της άμυνας του «τριφυλλιού», καθώς πολλοί πιστεύουν στις δυνατότητές του και θέλουν να τον δουν να κάνει ανάλογες εμφανίσεις, όπως στον α’ γύρο της σεζόν 2013-2014.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.042 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε ότι αφορά τους άλλους τέσσερις ποδοσφαιριστές, ήδη το «τριφύλλι» έχει κάνει ενέργειες ώστε να παραχωρηθούν εκ νέου δανεικοί σε άλλες ομάδες, ώστε να συνεχίσουν την αγωνιστική του εξέλιξη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...