ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Διευκρινίσεις για Ροντρίγκες και Καρέλη

Σε διευκρινίσεις σχετικά με το θέμα του Γκιγιέρμο Ροντρίγκες και το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Τορίνο για τον Νίκο Καρέλη, προχώρησαν από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Διευκρινίσεις για Ροντρίγκες και Καρέλη

Από την πλευρά του «τριφυλλιού», διευκρίνισαν ότι σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει από την Ιταλία και τον Καρέλη, πως δεν έχουν δεχθεί την παραμικρή πρόταση από την Τορίνο ή από οποιοδήποτε άλλο σύλλογο. Οπότε δεν υπάρχει θέμα διαπραγμάτευσης απ’ τη στιγμή που δεν υφίσταται κάποια πρόταση.

Επίσης αναφορά υπήρξε και στο θέμα του Γκιγιέρμο Ροντρίγκες, λέγοντας χαρακτηριστικά πως από βδομάδα θα υπάρχουν εξελίξεις για την έκβαση της υπόθεσης, καθώς περιμένουν την οριστική απάντηση των ανθρώπων της Ελλάς Βερόνα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.