ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χουχούμης: «Στο χέρι μας ο αγώνας»

Ο Διαμαντής Χουχούμης τονίζει τις δυσκολίες του αυριανού αγώνα με τον ΠΑΣ και αναφέρει πως το παιχνίδι θα κριθεί από την διάθεση των «πρασίνων».

Χουχούμης: «Στο χέρι μας ο αγώνας»

Ο νεαρός αμυντικός του Παναθηναϊκού, μιλάει στην κάμερα της Nova και αναφέρεται στο αυριανό παιχνίδι της ομάδας με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, τονίζοντας πως είναι στο χέρι του «τριφυλλιού» για το αν θα πάρει την νίκη και τους 3 βαθμούς, ενώ παράλληλα έδωσε και τους στόχους της ομάδας που είναι και η νίκη σε κάθε παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χουχούμης στη Νοva

«Σίγουρα πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ο ΠΑΣ έχει πολύ καλή ομάδα και το έχει δείξει στα τελευταία παιχνίδια. Είναι δύσκολη έδρα, αλλά εμείς είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Δουλέψαμε πολύ στις διακοπές.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.233 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με τις καιρικές συνθήκες, το παιχνίδι θα κριθεί στη δύναμη. Στόχος μας όμως είναι να τελειώνουμε την κάθε φάση που μας παρουσιάζεται. Είναι στο χέρι μας ο αγώνας.

Δεν νομίζω ότι από ένα παιχνίδι κρίνεται ο τίτλος. Θέλουμε τη νίκη και από εκεί και πέρα βλέπουμε. Συνεχίζουμε έτσι, πάμε για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι και στο τέλος της σεζόν θα δούμε τι θα έχουμε κάνει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.