ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ενοχλήσεις ο Πέτριτς

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Γιάννη Αναστασίου που άφησε εκτός αποστολής τον Μλάντεν Πέτριτς λόγο ενοχλήσεων του ποδοσφαιριστή στον προσαγωγό.

Ενοχλήσεις ο Πέτριτς

Ο ποδοσφαιριστής είχε κάποιες ενοχλήσεις από το πρωί και σε συζήτηση που είχε με τον Γιάννη Αναστασίου αποφασίστηκε από κοινού να μην αγωνιστεί σήμερα. Ο Κροάτης ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι κανείς δεν ήξερε πως θα είναι ο αγωνιστικός χώρος πάρθηκε αυτή η απόφαση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.