Ποδόσφαιρο

Με Νίνη ταξιδεύει στα Χανιά

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την τελευταία του προπόνηση πριν το αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου, με τον ΑΟΧ στα Χανιά (08/01, 19:30 Panathinaikos24, ΟΤΕ Sport2).

Οι «πράσινοι» βρέθηκαν το μεσημέρι στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Κορωπί και προπονήθηκαν ενόψει του αυριανού αγώνα με τον ΑΟΧ.

Όσοι παίκτες λοιπόν θα είναι στην αποστολή για το παιχνίδι στα Χανιά, έκαναν ζέσταμα και εν συνεχεία αγωνίστηκαν σε οικογενειακό δίτερμα, ενώ έγιναν και ασκήσεις για τις στημένες φάσεις.

Οι υπόλοιποι ακολούθησαν διαφορετικό πρόγραμμα και αφού έκαναν ασκήσεις και κυκλοφορία μπάλας, στο τέλος έκαναν και ασκήσεις αντοχής.

Εκτός αποστολής άφησε ο Γιάννης Αναστασίου τους Μπεργκ, Στιλ, Πράνιτς, Ζέκα, Σίλντενφελντ, Μέντες, Ατζαγκούν και Πέτριτς, με τον Κροάτη να κάνει θεραπεία.

Παράλληλα το ατομικό πρόγραμμα του συνέχισε ο Μπερίσα. Επίσης να πούμε πως ο Σωτήρης Νίνης θα είναι κανονικά στην αποστολή και ίσως κάνει και την επανεμφάνιση του με τα «πράσινα».

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ανακοίνωσε την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι και σε αυτήν βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Κότσαρης, Σπυρόπουλος, Μπούρμπος, Χουχούμης, Νάνο, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Λαγός, Δώνης, Σταματάκης, Στάικος, Μπούι, Μπαϊράμι, Ντίνας, Νίνης, Καρέλης και Κλωναρίδης.

Exit mobile version