ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Εκτός με πυρετό ο Παππάς

Ο Νίκος Παππάς ανέβασε γι' ακόμα μία φορά πυρετό και έτσι δεν είναι στην αποστολή για το ματς της Παρασκευής (09/01), με την Μπαρτσελόνα.

Εκτός με πυρετό ο Παππάς

Ο Παππάς ανεβάζει για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες πυρετό και έτσι δεν θα ταξιδέψει με την αποστολή του Παναθηναϊκού αύριο το μεσημέρι.

Η προετοιμασία του «τριφυλλιού» ολοκληρώθηκε και έτσι οι παίκτες οι οποίοι θα ταξιδέψουν στην Βαρκελώνη είναι οι: Διαμαντίδης, Μποχωρίδης, Σλότερ, Νέλσον, Μπλουμς, Γιάνκοβιτς, Χαραλαμπόπουλος, Φώτσης, Γκιστ, Μπατίστα, Διαμαντάκος και Μαυροκεφαλίδης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.