ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Να ξεμπερδεύει…

Την… υποχρέωση θέλει να βγάλει απόψε ο Παναθηναϊκός απέναντι στον ΑΟΧ στα Χανιά (19:30, panathinaikos24.gr, OTEsports2), στο τελευταίο ματς της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Με πολλές αλλαγές ο Αναστασίου, η «πρώτη» του Νίνη.

Να ξεμπερδεύει…

Οι «πράσινοι» θέλουν να κλείσουν την πρώτη φάση του Κυπέλλου με νίκη, αντιμετωπίζοντας τον ΑΟΧ στα Χανιά, με τον προπονητή του «τριφυλλιού» να ετοιμάζει πολλές αλλαγές όσον αφορά το βασικό σχήμα. Τα ματς θα είναι… ιστορικό, καθώς όπως όλα δείχνουν θα γίνει η επανεμφάνιση του Σωτήρη Νίνη με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, μετά από πάρα πολύ καιρό (2,5 χρόνια περίπου), κάτι που και ο ίδιος περίμενε με ανυπομονησία.

Μια πιθανή ενδεκάδα στον αποψινό αγώνα είναι στην άμυνα (Κοτσόλης η Κότσαρης, Σπυρόπουλος, Ταυλαρίδης, Κουτρουμπής, Νάνο, στο κέντρο Δώνης, Μπούι, Νίνης, Μπαϊράμι και οι Ντίνας και Κλωναρίδης στην επίθεση.

Την υπόλοιπη αποστολή απαρτίζουν οι Μπούρμπος, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Σταματάκης, Στάικος, Μπούι και Καρέλης.

LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα
LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα 4.929 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κοιτάνε τις επιλογές τους…

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, μετά και το «ναυάγιο» με την Ελλάς Βερόνα, για τον Γκιγέρμο Ροντρίγκες, οι «πράσινοι» θα θέσουν επί τάπητος τις επιλογές τους την ερχόμενη Δευτέρα και θα αποφασίσουν προς τα πού θα κινηθούν.

Μετά από κοινή απόφαση, η υπόθεση του Ουρουγουανού, «φρεναρίστηκε» καθώς καθυστερούσε όλο και περισσότερο (κόλλησε στο οικονομικό), ενώ σύμφωνα με την «Sport Day», στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα (12/1) θα αποφασισθεί αν θα προχωρήσει η ομάδα σε περαιτέρω ενίσχυση (μετά τον Ταυλαρίδη), η αν θα παραμείνει ως έχει.

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.