ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Οι γνωστοί σου Άσοι

Όταν «απασφάλισε» ο Βαζέχα (vid)

Πριν από 25 χρόνια (7/1/1990), ο νεαρός από την Πολωνία, ονόματι Κριστόφ Βαζέχα, πήρε τα’ όπλο του και έκτοτε δεν το ξαναέβαλε ποτέ στη θήκη του…

Όταν «απασφάλισε» ο Βαζέχα (vid)

Η πιο πετυχημένη χειμερινή μεταγραφή στην ιστορία του «τριφυλλιού», άρχισε να φορτώνει με γκολ τις αντίπαλες εστίες, πριν από 25 χρόνια, στη Ριζούπολη, στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα Αθηνών. Από κείνη τη μέρα, ο Βαζέχα με τις εμφανίσεις του και τα γκολ, μπήκε στο πάνθεον της Παναθηναϊκής ιστορίας και συνάμα της ιστορίας του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Το ματς βρισκόταν στο 53΄ με τον Παναθηναϊκό να πιέζει για το γκολ. Ο Λούης Χριστοδούλου έκανε τη κούρσα από τον άξονα, έδωσε στον Βαζέχα, ο οποίος βγήκε απέναντι από τον Κουρκούνα, τον πέρασε και με το αριστερό άνοιξε «λογαριασμό».

Οι συνθέσεις:

Απόλλων: Κουρκούνας, Μαγγιώρος, Παπαδάκης, Αποστόλου, Κολιτσιδάκης, Καρασσαβίδης, Κάτσενμπαχ (60′ Εμμανουήλ), Βλάχος, Γέφτοβιτς, Κωνσταντόπουλος (45′ Ποζαπαλίδης), Α. Καρασσαβίδης.

Παναθηναϊκός: Σαργκάνης, Χατζηαθανασίου, Γεωργαμλής, Καλιτζάκης, Κουρμπανάς, Μαραγκός, Αντωνίου, Χριστοδούλου, Γεωργακόπουλος (75′ Πόλακ), Σαμαράς (68′ Δημόπουλος), Βαζέχα

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ