ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μη αποδεκτή η «ανάκληση»

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος προχώρησε σε δήλωση, με αφορμή τη δημοσίευση του εγγράφου, στο οποίο «ανακαλεί» ο Γιώργος Αγγελόπουλος τις δηλώσεις του προς το πρόσωπο του.

Μη αποδεκτή η «ανάκληση»

Ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ, δεν έκανε αποδεκτή την ανάκληση του αντιπρόεδρου του Ολυμπιακού, τονίζοντας στη δήλωση του, πως η ανάκληση θα έπρεπε να γίνει on camera, όπως έγιναν και οι δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Αναλυτικά:

«Σήμερα είδε το φως της δημοσιότητας η ανάκληση των αλήτικων εκφράσεων του αντιπροέδρου του ΟΣΦΠ στην επίσημη παρουσίαση της ομάδας του, για τον Παναθηναϊκό και το πρόσωπό μου. Δεν αποδέχομαι την ανάκληση του Γιώργου Αγγελόπουλου διότι το σωστό θα ήταν να την κάνει ΟΝ camera όπως έκανε όταν σε ένα ακόμα παραλήρημα του, έλεγε όλα αυτά που του υπαγόρευσαν.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.390 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το πώς έγινε αποδεκτή αυτή η ανάκληση είναι θέμα που χρίζει διερεύνησης από τους αρμοδίους. Εν πάση περιπτώσει όπως έχω ήδη αναφέρει σε προηγούμενη δήλωση, έχω καταθέσει μήνυση και αγωγή στα πολιτικά δικαστήρια όπου οι πίσω από κλειστές πόρτες ανακλήσεις δεν έχουν καμία ισχύ και η δικαίωσή μου θα είναι πανηγυρική. Και η ποινή που θα του επιβληθεί επίσης».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...