ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Για τη νίκη κόντρα στη Μπαρτσελόνα»

Τζείμς Γκιστ και ΝτεΜάρκους Νέλσον, συμφώνησαν πως το «τριφύλλι» πρέπει ν’ αφήσει πίσω του την ήττα από τον ΠΑΟΚ, ενώ κατέληξαν πως πιστεύουν στη νίκη κόντρα στη Μπαρτσελόνα.

«Για τη νίκη κόντρα στη Μπαρτσελόνα»

Με μοναδικό απόντα τον Νίκο Παππά, ταξίδεψε για την Βαρκελώνη ο Παναθηναϊκός, όπου θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα για τη 2η αγωνιστική του top16.

«Πάμε στη Βαρκελώνη για να κερδίσουμε. Αυτός είναι ο στόχος μας. Προπονηθήκαμε καλά καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και είμαστε έτοιμοι για αυτό το δύσκολο παιχνίδι. Προερχόμαστε από μια άσχημη ήττα από την ΠΑΟΚ, την οποία έχουμε αφήσει πίσω μας. Θέλουμε να κερδίσουμε, αυτός είναι ο στόχος μας και είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτόν», δήλωσε ο Τζέιμς Γκιστ, που δεν στάθηκε στα αγωνιστικά προβλήματα της «Μπάρτσα».

«Η Μπαρτσελόνα είναι μια εξαιρετική ομάδα, γεμάτη σε όλες τις θέσεις. Έχει τη δυνατότητα να καλύψει τις απουσίες των Όλεσον, Ναβάρο και Αμπρίνες. Πάμε εκεί ώστε να πολεμήσουμε σκληρά και να διεκδικήσουμε τη νίκη. Νομίζω πως σημασία στην έκβαση του αγώνα θα έχει το ποιος θέλει περισσότερο τη νίκη», ανέφερε.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 17.519 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ αναφέρθηκε στο επίπεδο του γκρουπ: «Ο όμιλός μας είναι αρκετά δυνατός και το κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Η Μπαρτσελόνα είναι μια εξαιρετική ομάδα που αγωνίζεται σε μια σκληρή έδρα. Δεν μας ενδιαφέρει τι έγινε στα προηγούμενα ματς. Ξεκινήσαμε καλά κόντρα στη Μακάμπι και θέλουμε να συνεχίσουμε με μια εκτός έδρας νίκη. Ξέρουμε καλά τι πρέπει να κάνουμε για να τα καταφέρουμε».

Από την πλευρά του, ο ΝτεΜάρκους Νέλσον τόνισε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο, σοβαρό και κρίσιμο παιχνίδι. Δεν έχει καμία σχέση με τα παιχνίδια που παίξαμε με τη Μπαρτσελόνα στον πρώτο γύρο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά καθώς πρόκειται για μια ιδιαίτερα ταλαντούχα ομάδα. Εμείς, από τη μεριά μας, θέλουμε να πάρουμε μια πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη και να συνεχίσουμε όπως ξεκινήσαμε κόντρα στη Μακάμπι».

Για τα ατού των πρωταθλητών Ισπανίας, είπε: «Η Μπαρτσελόνα διαθέτει πολύ ταλέντο τόσο στην περιφέρεια, όσο και στη ρακέτα. Αυτό που πρέπει εμείς να προσέξουμε είναι η άμυνά μας. Δεν πρέπει να τους επιτρέψουμε να βρουν εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό. Για να γίνει αυτό πρέπει να ξεκινήσει από την επίθεσή μας και να έχουμε καλές επιστροφές».

Τέλος, για τη βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ τόνισε: «Αυτό που έφταιξε στο ματς με τον ΠΑΟΚ είναι ότι του δώσαμε τη δυνατότητα να κάνει το παιχνίδι του ενώ δεν βγάλαμε καθόλου ενέργεια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.