ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Εμείς έχουμε μάθει να κερδίζουμε μέσα στο παρκέ»

Ως μια μεγάλη ευκαιρία που χάθηκε, χαρακτήρισε το χθεσινό ματς με την Μπαρτσελόνα ο Αντώνης Φώτσης, ο οποίος εν συνεχεία, τοποθετήθηκε για την απόφαση του Αθλητικού δικαστή, τονίζοντας: «Εμείς θέλουμε όλα τα ματς να κρίνονται στα παρκέ».

«Εμείς έχουμε μάθει να κερδίζουμε μέσα στο παρκέ»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του πάουερ φόργουορντ των «πράσινων»:

Για το ματς:

«Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για εμάς. Κάναμε το ματς που θέλαμε. Βρισκόμασταν κοντά στο σκορ, φτάσαμε εκεί που θέλαμε αλλά στο τέλος η Μπαρτσελόνα ήταν πιο έτοιμη στις φάσεις που κρίθηκε το ματς. Όταν παίζεις με μια ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα δεν μπορείς να ολιγωρείς όπως εμείς. Στο τέλος ήμασταν απρόσεκτοι και η Μπαρτσελόνα το εκμεταλλεύθηκε.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.052 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πήραμε ένα μάθημα για το μέλλον. Όσο προχωράς πρέπει να γίνεσαι καλύτερος. Καθημερινά προπονούμαστε και ελπίζω στο επόμενο ματς να είμαστε ακόμη καλύτεροι. Πάμε σε κάθε ματς ξεχωριστά, για να τα διεκδικήσουμε όλα. Οι ήττες είναι στο… πρόγραμμα. Θα κοιτάξουμε το επόμενο ματς».

Για την απόφαση του αθλητικού δικαστή:

«Εμείς θέλουμε όλα τα ματς να κρίνονται στα παρκέ και όχι στα δικαστήρια και στα χαρτιά. Έτσι έχουμε μάθει και έτσι θέλουμε να γίνεται. Παίζουμε για τον κόσμο και την ομάδα μας. Νομίζω πως δεν είναι μια απόφαση που θα κάνει καλό στον ελληνικό αθλητισμό. Το βέβαιο είναι πως εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που πρέπει. Ελπίζω να μην επαναληφθεί κάτι ανάλογο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.