ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Να βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά»

Το πρωτάθλημα δεν είναι στο μυαλό του Βίκτωρα Κλωναρίδη, ο οποίος κοιτάζει το κάθε ματς ξεχωριστά, ενώ όσον αφορά το κύπελλο, δηλώνει: Το κάναμε πέρυσι και θα θέλαμε να το επαναλάβουμε και φέτος».

«Να βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά»

Ο άσος του Παναθηναϊκού είναι χαρούμενος που σκόραρε ξανά, ενώ τόνισε πως η ομάδα θα πρέπει να μείνει ήρεμη και προσηλωμένη στους στόχους της.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βίκτωρας Κλωναρίδης στην κάμερα της Nova:

Για την παρουσία του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο: «Πάντα είναι καλό να κερδίζεις το Κύπελλο. Το κάναμε πέρυσι και θα θέλαμε να το επαναλάβουμε και φέτος. Θα ήταν κάτι καλό για τον Παναθηναϊκό».

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.353 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το γκολ που πέτυχε: «Είχε περάσει λίγος καιρός από την τελευταία φορά που σκόραρα. Αισθάνθηκα καλά που σκόραρα, όμως το πιο σημαντικό ήταν η πρωτιά στον όμιλο μας και ότι προκριθήκαμε ως πρώτοι». Για το ματς της Κυριακής με τον Εργοτέλη: «Γνωρίζουμε πως ο Εργοτέλης είναι καλή ομάδα, η οποία προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο. Ξέρουμε ότι κάθε ομάδα, που αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο δίνει παραπάνω από το 100%, άρα θα είμαστε έτοιμοι για αυτό. Θα δώσουμε κι εμείς παραπάνω από το 100% και θα παλέψουμε για κάθε μπαλιά, ώστε να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για τη συνέχεια της ομάδας του από εδώ και πέρα: «Πιστεύω ότι πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι, να παίξουμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε και όλα θα πάνε καλά. Όταν μια ομάδα πρέπει να ταξιδεύει κάθε τρεις ημέρες τότε είναι δύσκολη η διαδικασία για τους παίκτες. Άρα πιστεύω ότι είναι καλό που θα μείνουμε για λίγο στην Αθήνα στους προσεχείς αγώνες».

Για τον στόχο του πρωταθλήματος: «Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν σκεφτόμαστε τον τίτλο και βλέπουμε κάθε παιχνίδι που έρχεται».

Για την αναμονή που παρατηρείται στην προσπάθεια του να πάρει ελληνικό διαβατήριο: «Έκανα όλα τα χαρτιά που έπρεπε και τώρα περιμένω (για το ελληνικό διαβατήριο)».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.