ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εύκολη επικράτηση για την Κ17

Η Κ17 του Παναθηναϊκού επικράτησε με 3-0 του Λεβαδειακού σε αγώνα που έγινε στο «Γ. Καλαφάτης».

Εύκολη επικράτηση για την Κ17

Η ομάδα του «τριφυλλιού» έπιασε καλή απόδοση και σχετικά άνετα επικράτησε του Λεβαδειακού για την 6η αγωνιστική του 2ου γύρου του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους «πράσινους», αφού μόλις στο 14′ ο Οικονομόπουλος έβγαλε πολύ ωραία πάσα για τον Πίσπα με τον τελευταίο να πλασάρει εύστοχα για να κάνει το 1-0.

Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με αυτό το σκορ, αλλά στις αρχές του δευτέρου μέρους ήρθε ακόμα ένα γκολ. Στο πρώτο λεπτό της επανάληψης ο Οικονομόπουλος έκανε πολύ ωραία κίνηση από δεξιά και με δυνατό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον κίπερ του Λεβαδειακού.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.511 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το τελικό 3-0 το σημείωσε ο Πίσπας, ο οποίος στο 63′ κέρδισε πέναλτι και ανέλαβε την εκτέλεση του για να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

Παναθηναϊκός: Ξενόπουλος, Οικονομόπουλος, Σάμιος, Γκουντούνας (75’ Μανιός), Ζήκος (60’ Βαλμάς), Μίγγος, Βραχάλης (75’ Λώλος), Αποστολάκης, Πίσπας, Μπουζούκης, Κουντουριώτης (75’ Δημήτρουλας).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.