ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νέλσον: «Να μάθουμε να νικάμε εκτός έδρας»

Τα λάθη στις τελευταίες επιθέσεις, ήταν τα αίτια της ήττας από την Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τον Ντε Μάρκους Νέλσον.

Νέλσον: «Να μάθουμε να νικάμε εκτός έδρας»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν οι συνθήκες στο τέλος του αγώνα που έκριναν το ματς. Κάναμε λάθη στην άμυνα και στην επίθεση. Το τρίποντο του Ντόελμαν και το καλάθι και φάουλ του ίδιου παίκτη ήταν εκείνα που έκριναν το παιχνίδι».

Για τη διαφορά του Παναθηναϊκού στα εντός και τα εκτός έδρας παιχνίδια:

«Είναι θέμα μαθησιακής εμπειρίας. Απόψε παίξαμε καλά για 38 λεπτά, αλλά δεν αρκεί αυτό για να κερδίσουμε μία ομάδα σαν την Μπαρτσελόνα εκτός έδρας, μας χρειάζονται σαράντα λεπτά. Πρέπει να μάθουμε να νικάμε εκτός έδρας».

Για την άμυνα στον Χουέρτας ο οποίος έβαλε έξι τρίποντα στο τρίτο δεκάλεπτο: 

«Πήραμε το ρίσκο και ήμασταν υποχρεωμένοι να το κάνουμε αυτό. Όλα αυτά δεν θα είχαν σημασία, αν κάναμε αυτά που έπρεπε και είχαμε δουλέψει για να κάνουμε».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.492 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.