ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναστασίου: «Το ξεχνάμε, κοιτάμε τον Λεβαδειακό…»

Το μυαλό στον Λεβαδειακό, είναι το μήνυμα του Γιάννη Αναστασίου, ενόψει της συνέχειας. «Εφαρμόσαμε το πλάνο μας» ανέφερε ο Έλληνας κόουτς, για το ματς με τον Εργοτέλη.

Αναστασίου: «Το ξεχνάμε, κοιτάμε τον Λεβαδειακό…»

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Αναστασίου στη Συνέντευξη Τύπου, μετά το ματς με τον Εργοτέλη:

«Μετά την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου, δεν μπορούμε να πούμε πολλά, εγώ είχα ζητήσει να είμαστε αποτελεσματικοί, καθώς δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν σκοράραμε. Αυτό το κάναμε σήμερα, το εφαρμόσαμε στο πρώτο μέρος, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Στο Β΄ μέρος είμασταν 5-0 μπροστά, το μυαλό μας χαλάρωσε, αλλά είχαμε καλή αντίδραση, δεν δώσαμε ευκαιρίες στον αντίπαλο. Επίσης δώσαμε χρόνο σε κάποια παιδιά που δεν έχουν παίξει πολύ, ενώ δοκιμάσαμε και κάποια πράγματα που θέλαμε. Το ξεχνάμε αυτό το παιχνίδι, κοιτάμε μπροστά το ματς με τον Λεβαδειακό την Τετάρτη».

Για το αν ήταν το καλύτερο πρώτο ημίχρονο του Παναθηναϊκού:

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.250 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Έχουμε παίξει αρκετά καλά πρώτα ημίχρονα, αλλά νομίζω απόψε είμασταν πιο παραγωγικοί. Ήταν το πιο παραγωγικό πρώτο ημίχρονο για μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.