Μηχανή του χρόνου

Παναχαϊκή τότε, Εργοτέλης τώρα… (vid)

Πριν από 14 χρόνια, οι «πράσινοι» είχαν σκοράρει ξανά, πέντε γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Το «θύμα» του τότε η Παναχαϊκή, με τον Κροάτη, Γκόραν Βλάοβιτς να σταματάει στα πέντε τέρματα. Μετά από 10 χρόνια ξανά «πεντάρα» οι «πράσινοι».

Στις 21 Οκτωβρίου του 2001, ο Παναθηναϊκός υποδεχόταν την Πατρινή ομάδα στη Λεωφόρο, «φορτώνοντας» τη με οκτώ γκολ, τα πέντε εξ’ αυτών στο πρώτο μέρος. Ο Γκόραν Βλάοβιτς είχε σταματήσει τότε στα πέντε γκολ, με τους Κωνσταντίνου και Κόλκα να συμπληρώνουν το σκορ, σκοράροντας από δύο και ένα γκολ, αμφότεροι.

Οι συνθέσεις (μαζί με τις αλλαγές):

Παναθηναϊκός (Κυράστας): Νικοπολίδης, Χένρικσεν, Σεϊταρίδης, Κυργιάκος, Μπασινάς, Μικάελσεν, Μπόατενγκ, Κόλκα, Κωνσταντίνου, Καραγκούνης, Βλάοβιτς, Σάριτς, Λυμπερόπουλος, Γκούμας.

Παναχαϊκή (Κουρμπανάς): Αμπαδιωτάκης, Μητσιόπουλος, Βαβίλης, Ιωάννου, Κεφαλάς, Λυγνός, Βούκτσεβιτς, Κωστής, Επαλέ, Γκουζιώτης, Κατσουράνης, Κομπαγιάσι, Γκίτσης, Παπαδόπουλος.

Το αποψινό ματς, ήταν ένα από τα πιο παραγωγικά του Παναθηναϊκού, αφού με «πεντάρα» έχει κερδίσει τον ΟΦΗ (16/1/2005, 5-1) και τον Απόλλωνα Καλαμαριάς (16/2/2005) με το ίδιο σκορ.

Το 2005 ήταν παραγωγική σεζόν για το «τριφύλλι», αφού ήρθε και μία «εξάρα», τον Απρίλιο του ίδιου έτους (14/4/2005), με αντίπαλο τον Απόλλωνα Καλαμαριάς (6-3).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Exit mobile version