ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Θα έκανε καλό ο Παναθηναϊκός στην Λίγκα»

Μετά την απόφαση του αθλητικού δικαστή να δώσει την νίκη στα χαρτιά στον Ολυμπιακό στον προημιτελικό του κυπέλλου, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος άφησε ανοιχτό το «παράθυρο» για επαφές με την Αδριατική Λίγκα.

«Θα έκανε καλό ο Παναθηναϊκός στην Λίγκα»

Με βάση αυτό το ενδεχόμενο, ο τζένεραλ μάνατζερ της Αδριατικής Λίγκας, Ρόμαν Λίσατς σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να μπει το «τριφύλλι» στην διοργάνωση και τόνιζε πως κάτι τέτοιο μόνο καλό θα κάνει, αλλά παράλληλα ξεκαθάρισε πως αν ο Παναθηναϊκός όντως επιθυμεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να συζητηθεί μεταξύ των ομάδων.

Στην Αδριατική Λίγκα συμμετέχουν ομάδες από την πρώην Γιουγκοσλαβία (Σερβία, Κροατία, Σλοβενία, Βοσνία/Ερζεγοβίνη, Μαυροβούνιο, Σκόπια), ενώ και η Μακάμπι αγωνίστηκε για δύο χρονιές, κατακτώντας μάλιστα και μία φορά την διοργάνωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λίσατς στην mondo.rs:

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 25.751 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Δεν μπορούμε να προκαταβάλουμε καταστάσεις. Το αν ο Παναθηναϊκός θέλει πραγματικά να αγωνιστεί στην Αδριατική Λίγκα είναι ένα ζήτημα που θα απασχολήσει τις ομάδες μας, όταν έλθει η ώρα. Προσωπικά πιστεύω ότι η Αδριατική Λίγκα αφορά τις ομάδες της περιοχής μας . Η συγκεκριμένη παράμετρος πρέπει να μείνει ως έχει όμως ξέρουμε καλά πως πάντα υπάρχει χώρος για μια ομάδα», ανέφερε αρχικά και συνέχισε: «θα ήταν μια ευκαιρία να μιλήσουμε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Αυτή τη στιγμή η ποιότητα της διοργάνωσης έχει μειωθεί, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει μεγάλος αριθμός ομάδων. Η συμμετοχή του Παναθηναϊκού θα έκανε καλό στην Αδριατική Λίγκα όμως επαναλαμβάνω πως οποιαδήποτε απόφαση θα παρθεί από τις ομάδες μας, με βασική προϋπόθεση το τι είναι καλύτερο γι’ αυτές».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.