Μηχανή του χρόνου

Έβαλε… πέντε, κέρδισε με τρία (vid, pics)

Έβαλε… πέντε, κέρδισε με τρία (vid, pics)

Ήταν 12 Ιανουαρίου του 2003, όταν ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, σκοράροντας πέντε… φορές, με το τελικό σκορ ωστόσο, να είναι 3-2.

Οι «πράσινοι» του Σέρχιο Μαρκαριάν υποδέχτηκαν τον αιώνιο αντίπαλο τους στο «καμίνι» της Λεωφόρου, φτάνοντας σε μία μεγάλη νίκη με 3-2. Σκόρερ για το «τριφύλλι» οι Ολιζαντέμπε (18΄), Μπασινάς (72΄) και Κόλκα (77΄). Οι Χένρικσεν και Κυργιάκος με αυτογκόλ στο 9΄και στο 54΄, είχαν «σκοράρει» για λογαριασμό των Πειραιωτών.

Το τέλος της χρονιάς εκείνης, σημαδεύτηκε από τη ζούγκλα της Ριζούπολης, για να μπορέσει τελικά να πάρει άλλο ένα πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, όπως και έγινε. Οι «πράσινοι» αντιθέτως στην έδρα τους, έκαναν αυτό που κάνουν πάντα, Να νικούν στο χορτάρι. Γιατί είναι αλλιώς να είσαι Παναθηναϊκός…

Παναθηναϊκός (Σέρχιο Μαρκαριάν): Νικοπολίδης, Χένρικσεν, Σεϊταρίδης, Κυργιάκος, Φύσσας (75΄ Κωνσταντίνου), Μικάελσεν (66΄ Κόλκα), Μπασινάς, Καραγκούνης, Κωνσταντινίδης, Λυμπερόπουλος (82΄ Γκούμας), Ολιζαντέμπε. Ολυμπιακός (Σρέτσκο Κάτανετς): Ελευθερόπουλος (45΄ Κατεργιαννάκης), Πατσατζόγλου, Βενετίδης, Μαυρογενίδης, Αντζας, Κωστούλας (35΄ Αμανατίδης), Ανατολάκης, Γιαννακόπουλος, Τζόρτζεβιτς, Ζε Ελίας (81΄ Χούτος), Ζιοβάνι.

Exit mobile version