ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νίκη με Ελευσίνα, στο «βάθος» Ζαλγκίρις…

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Πανελευσινιακό στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος (19:00, panathinaikos24.gr, nonasports1), με στόχο μια άνετη νίκη, ενόψει Ζαλγκίρις. Εκτός ο Παππάς, αμφίβολος ο Σλότερ.

Νίκη με Ελευσίνα, στο «βάθος» Ζαλγκίρις…

Να «καθαρίσει» γρήγορα τον Πανελευσινιακό θέλει απόψε ο Παναθηναϊκός, ούτως ώστε να συγκεντρωθεί άμεσα στον αγώνα της Παρασκευής (16/1, 21:45), με τη Ζαλγκίρις Κάουνας, στην 3η αγωνιστική του Top-16 της Ευρωλίγκας.

Ενδιαφέρον θα έχει και η στάση του κόσμου του Παναθηναϊκού, που θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ, μετά και την απόφαση του Αθλητικού δικαστή, να κατοχυρώσει τον προημιτελικό κυπέλλου, υπέρ του Ολυμπιακού, μια απόφαση σκάνδαλο, που έχει εξοργίσει τον κόσμο και την διοίκηση των «πρασίνων».

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, δεν θα έχει στη διάθεση του τον Νίκο Παππά, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και είναι εμπύρετος εδώ και μέρες, ενώ αμφίβολος είναι και Έι Τζέι Σλότερ, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στο χέρι του, μετά από το ματς με την Μπαρτσελόνα στην Ισπανία.

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 25.620 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εν αναμονή των επόμενων κινήσεων…

Ο Παναθηναϊκός όπως γνωρίζετε, έχει δικαίωμα προσφυγής στο ΑΣΕΑΔ, ωστόσο δεν υπάρχει κάτι νεότερο, ως προς το ποια θα είναι η απόφαση της διοίκησης της ΚΑΕ. Οι «πράσινοι» αφενός έχουν το δικαίωμα να προσφύγουν, από την άλλη όμως ίσως η προσφυγή πέσει στο… κενό, καθώς το ίδιο το ΑΕΣΕΑΔ, «δικαίωσε» τον Ολυμπιακό και ως εκ τούτου, πολύ δύσκολα θα αλλάξει κάτι.

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.