ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Έτσι κόπηκε η… πίτα (vid, pics)

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δημοσίευσε βίντεο από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, στο επίσημο κανάλι της στο you tube. Φωτορεπορτάζ από την γιορτή των «πρασίνων».

Έτσι κόπηκε η… πίτα (vid, pics)

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, άνοιξε το σπίτι του στην ομάδα μπάσκετ του «τριφυλλιού», για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Το φλουρί έπεσε στον Εστεμπάν Μπατίστα, γεγονός για το οποίο, ο Αγγελόπουλος θα κάνει… προσφυγή.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από την κοπή της πίτας:

kopi pitas1
kopi pitas2
kopi pitas3
kopi pitas4
kopi pitas5
kopi pitas6
kopi pitas7
kopi pitas8
kopi pitas9
kopi pitas10
kopi pitas11
kopi pitas12
kopi pitas13
kopi pitas14
kopi pitas15
kopi pitas16
kopi pitas17
kopi pitas18
kopi pitas19
kopi pitas20
kopi pitas21
kopi pitas22
kopi pitas23
kopi pitas24
kopi pitas25
kopi pitas26
kopi pitas27
kopi pitas28
kopi pitas29
kopi pitas30
kopi pitas31
kopi pitas32
kopi pitas33

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.