ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

55αρισε ο Ντομινίκ (pics, vids)

Ο Ντομινίκ Ουΐλικινς κλείνει σήμερα τα 55 του χρόνια και το panathinaikos24.gr, θυμίζει στον κόσμο του Παναθηναϊκού, τις στιγμές του «Human highlight film» με την πράσινη φανέλα.

55αρισε ο Ντομινίκ (pics, vids)

Ο Ντομινίκ Ουΐλικινς γεννήθηκε στο Παρίσι στις 12 Ιανουαρίου του 1960 και τα πρώτα μπασκετικά του βήματα τα έκανε στο σχολείο της Ουάσιγκτον και μετέπειτα στο Πανεπιστήμιο της Τζόρτζια.

Ο «Νικ» πραγματοποίησε μια σπουδαία καριέρα με τη φανέλα των Ατλάντα Χοκς, αφού είχε γίνει ανταλλαγή, από τους Τζαζ το 1982, μένοντας στην ιστορία ως ένας από τους πιο θεαματικούς παίκτες του μαγικού κόσμου του ΝΒΑ.

Τίναξε τη μπάνκα στον αέρα…

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.173 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το καλοκαίρι του 1995, ο Παύλος Γιαννακόπουλος προχώρησε σε μία μεταγραφή που δεν έχει ξεπεραστεί ποτέ και ούτε πρόκειται, φέρνοντας στην Ελλάδα το πιο hot όνομα, που έχει έρθει ποτέ στην Ευρώπη, από το ΝΒΑ.

dominik1
dominik2

Ο Ουΐλικινς βοήθησε τον Παναθηναϊκό να κατακτήσει την πρώτη του Ευρωλίγκα το 1996, ενώ άφησε το στίγμα του σε πολλούς αγώνες με τη φανέλα με το «τριφύλλι». Ποιος δεν θυμάται την εμφάνιση του στον προημιτελικό με τον Ολυμπιακό για το κύπελλο, η τον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ στο Παρίσι.

dominik3
dominik4
dominik5
dominik6

Τα λόγια είναι περιττά η εικόνα και το βίντεο… μιλούν από μόνα τους, εμείς ευχόμαστε στον Ντομινίκ, χρόνια πολλά και καλά!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.