ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χουχούμης: «Έχω βρει τον ρυθμό μου…»

Ο Διαμαντής Χουχούμης «εκμεταλλεύεται» την ευκαιρία της απουσίας του Νάνο, δείχνοντας το πόσο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής είναι, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα.

Χουχούμης: «Έχω βρει τον ρυθμό μου…»

Ο …μικρός των «πρασίνων» μίλησε μετά τον αγώνα με τον Εργοτέλη, τονίζοντας πως νιώθει καλά και έχει βρει τον ρυθμό του. Παράλληλα τόνισε ότι η ομάδα έχει ως στόχο το 7 στα 7, μέχρι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Διαμαντής Χουχούμης:

«Μπήκαμε πολύ δυνατά, σκοράραμε γρήγορα γκολ και αυτό μας απελευθέρωσε τα πόδια, πιστεύω ότι ήταν από τα καλύτερα ημίχρονα που έχουμε κάνει».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.199 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο δεύτερο μέρος είδαμε περισσότερο κατοχή μπάλας και όχι τόσο πίεση και ευκαιρίες το θεωρείς κάτι φυσιολογικό με το σκορ στο 5-0 ενόψει και των συνεχόμενων αγώνων;

«Όπως το είπατε είναι. Έχουμε πολλά συνεχόμενα παιχνίδια μπροστά μας και θεωρήσαμε ότι με το 5-0 θα μπορούσαμε να κρατήσουμε την κατοχή και να βγάλουμε το παιχνίδι όσο πιο καλά μπορούμε».

Βασικός σε ένα ακόμα παιχνίδι, με αρκετές πρωτοβουλίες και πάλι, δεν αφήνεις να φανεί η απουσία του Νάνο;

«Έχω βρει τον ρυθμό μου. Νοιώθω καλά, νοιώθω εμπιστοσύνη και δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα».

Ποια είναι η άποψη σου για τη συνέχεια;

«Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πάμε σε κάθε ματς για τη νίκη».

Έχετε ακόμα επτά παιχνίδια μέχρι το ντέρμπι, τα περισσότερα εξ αυτών στην έδρα σας, στόχος είναι το απόλυτο μέχρι τότε;

«Ναι αυτό κοιτάμε το απόλυτο, να κάνουμε το επτά στα επτά. Τα περισσότερα από αυτά τα ματς είναι στην έδρα μας και αυτό θα μας βοηθήσει αλλά σίγουρα πρέπει να κοιτάξουμε και αυτό που θα έχουμε στην Κρήτη το οποίο θα είναι δύσκολο».

Επόμενο ματς αυτό με τον Λεβαδειακό στην Λεωφόρο, θεωρείς ότι σας δίνει την ευκαιρία να πάρετε και μια ρεβάνς για το ματς του πρώτου γύρου; «Στον πρώτο γύρο είχαμε ένα ατυχές αποτέλεσμα με τον Λεβαδειακό, το 1-1, οπότε ναι υπάρχει ένας ακόμα λόγος να πάρουμε τη νίκη πλην των όσων είπα πριν».

Έγινε και η κλήρωση του Κυπέλλου και σας έφερε αντίπαλο την Ξάνθη, έναν δύσκολο αντίπαλο; «Δεν κοιτάμε εύκολο ή δύσκολο αντίπαλο. Η Ξάνθη είναι μια καλή ομάδα αλλά θα πάμε εκεί για να βάλουμε τις βάσεις για να πάρουμε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.