ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Σλούκα: «Στο τέλος να πετύχουμε το στόχο μας»

Για την εξαιρετική της απόδοση στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά και για τη συνέχεια των υποχρεώσεων της ομάδας, μίλησε στο Panathinaikos24.gr, η Αναστασία Σλούκα.

Σλούκα: «Στο τέλος να πετύχουμε το στόχο μας»

Η νεαρή αθλήτρια του «τριφυλλιού», που βοήθησε τα μέγιστα ώστε να έρθει η άνετη πρώτη νίκη για το 2015, αναφέρθηκε στην δυναμική παρουσία του κόσμου στο γήπεδο, ενώ ευχήθηκε στο τέλος του πρωταθλήματος να είναι πρωταθλήτριες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου:

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.270 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Είχαμε μεγάλη αποχή από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις μας, λόγω και του αποκλεισμού μας από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος και στην αρχή του ματς δυσκολευτήκαμε.

Όμως είχαμε κάνει την κατάλληλη προετοιμασία και αυτό που λέγαμε και μεταξύ μας, ο στόχος ήταν να κάνουμε μια καλή εμφάνιση για να μπούμε στη νέα χρονιά όπως την κλείσαμε. Ξεκινήσαμε καλά, συνεχίσαμε στον ίδιο ρυθμό και έτσι ήρθε εύκολα η άνετη νίκη.

Για τη συνέχεια των υποχρεώσεων:

«Σήμερα (σ.σ. Χθες) δόθηκε μια ευκαιρία να παίξουν όλα τα κορίτσια, γεγονός που είναι πολύ θετικό για τη συνέχεια των ματς, πλέον όμως κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, όπως έχουμε πει απ’ την αρχή της χρονιάς. Και θέλουμε να πετύχουμε το στόχο μας».

Μια ευχή για το 2015:

«Πάνω απ’ όλα υγεία, που είναι πολύ σημαντική στις μέρες μας. Επίσης εύχομαι να έχουμε και στη συνέχεια τη στήριξη του κόσμου μας, που είναι πολύ σημαντική για μας και για μένα προσωπικά να έχω την ίδια καλή απόδοση και στη συνέχεια των υποχρεώσεων».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.