ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Χόι: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι ο καλύτερος»

Ο Τζάιρο Χόι σε δηλώσεις του στο paovolleyball.gr, μίλησε για τους φετινούς στόχους της ομάδας και παράλληλα αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Χόι: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι ο καλύτερος»

Ο κεντρικός του «τριφυλλιού», μίλησε στην ιστοσελίδα της ομάδας και έθεσε ως στόχο για την σεζόν την είσοδο στην  οκτάδα. Επίσης Ολλανδός άσος χαρακτήρισε την νίκη της ΜΕΝΤ ως πολύ σημαντική, καθώς ο Παναθηναϊκός μπήκε με νίκη στην νέα χρονιά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Επιστροφή στους τρεις βαθμούς της νίκης επί της ΜΕΝΤ: «Κάθε πόντος είναι σημαντικός για την ομάδα αλλά χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη. Έπρεπε να κερδίσουμε και τα καταφέραμε. Είναι θετικό που επιστρέψαμε στις νίκες και μπήκαμε το δεξί στο δεύτερο γύρο».

Παναθηναϊκός: Πάει στο Ρέντη για να… τηρήσει την παράδοση!
Παναθηναϊκός: Πάει στο Ρέντη για να… τηρήσει την παράδοση! 545 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός μπορεί και ψηλότερα πιστεύεις στην βαθμολογική κατάταξη; «Σίγουρα. Πιστεύω ότι δύσκολα μπορούν να γίνουν προβλέψεις. Με εξαίρεση ένα ματς σε όλα τα άλλα παιχνίδια ήμασταν πολύ κοντά στη νίκη. Οι ομάδες της πρώτης οχτάδας είναι όλες πολύ κοντά. Τώρα έχουμε και νέο διαγώνιο, οπότε πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί και να δούμε πού μπορούμε να φτάσουμε».

Πώς νιώθεις στον Παναθηναϊκό; Σου αρέσει το κλίμα; «Αισθάνομαι πολύ καλά. Μου αρέσει πολύ και περιμένω να ζεστάνει ο καιρός». Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι του ΠΑΟ, πώς σου φαίνεται; «Είναι όμορφη. Από όποιες ομάδες έχω δει μέχρι τώρα και στα εκτός έδρας, ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι ο καλύτερος και αυτό είναι καλό για εμάς».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...