ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Θα μιλήσουμε με την ομάδα…»

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ παραδέχθηκε πως έχει προτάσεις για να φύγει, ωστόσο τόνισε ότι θα ήθελε να παραμείνει και μετά το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό.

«Θα μιλήσουμε με την ομάδα…»

Ο «Σίφο» μίλησε στην «Πράσινη» για το μέλλον του, για το ματς με τον Εργοτέλη αλλά και για την ατμόσφαιρα της Λεωφόρου.

Αναλυτικά:

Για το αν θα μείνει και μετά το καλοκαίρι: «Δεν μπορώ να το απαντήσω. Υπάρχουν κάποιες προτάσεις για να φύγω, αλλά έχω συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι και δεν σκέφτομαι κάτι άλλο. Πρέπει, βέβαια, κάποια στιγμή να σκεφθώ και το μέλλον μου γιατί σε πέντε μήνες μένω ελεύθερος και έχω να πάρω μια σημαντική απόφαση. Θα ήθελα να μείνω και μετά το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό, αλλά πρέπει να μιλήσουμε με την ομάδα για να δούμε τι θα γίνει».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη νίκη επί του Εργοτέλη: «Αρχίσαμε το παιχνίδι πολύ καλά και σχεδόν σε κάθε ευκαιρία που κάναμε… σκοράραμε. Αυτό είναι το πιο σημαντικό γιατί μέχρι τώρα κάναμε σε όλα τα παιχνίδια αρκετές ευκαιρίες, αλλά δυσκολευόμασταν να τις κάνουμε γκολ. Χαίρομαι για την εμφάνιση που κάναμε, γιατί πιστεύω ότι κάνουμε χαρούμενους και τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Πάντα είναι ωραίο να βλέπεις την ομάδα σου να κερδίζει 5-0. Ελπίζω να συνεχίσουμε ανάλογα».

Για την ατμόσφαιρα στη Λεωφόρο: «Όλες οι ομάδες στην Ελλάδα περνάνε δύσκολα όταν παίζουν στη Λεωφόρο. Πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια στην έδρα μας. Έχουμε την ποιότητα για να το καταφέρουμε και να μειώσουμε την απόσταση από την κορυφή. Οφείλουμε να το κάνουμε αν θέλουμε να κερδίσουμε και φέτος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.