ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Αφρουδάκης: «Στερείται παράγοντες το πόλο…»

Ο άσος του Παναθηναϊκού, Γιώργος Αφρουδάκης, μίλησε στον «Sport24 Radio 103,3» για την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο της υδατοσφαίρισης, τονίζοντας πως το άθλημα, «πληρώνει» την έλλειψη παραγόντων.

Αφρουδάκης: «Στερείται παράγοντες το πόλο…»

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Αφρουδάκης:

Για το ελληνικό πόλο: «Ο Γιάννης Γιαννουρής και ο Νίκολα Στράμενιτς έφεραν τον επαγγελματισμό στην Ελλάδα. Πριν από αυτούς το πόλο ήταν καθαρά ερασιτεχνικό με μία μόνο προπόνηση την εβδομάδα. Αυτοί οι δύο έδωσαν επαγγελματική πορεία στο άθλημα και όλοι οι προπονητές δουλεύουν σε αυτά τα πλαίσια. Για αυτό το πόλο έχει καλούς αθλητές».

Για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό πόλο το τελευταίο διάστημα: «Το πόλο στερείται από παράγοντες. Και όχι μόνο στην ομοσπονδία, που είναι το κεφάλι, αλλά και στις ομάδες. Αυτό πληρώνει το πόλο. Αυτό το άθλημα έχει προσφέρει τόσα πολλά και θα έπρεπε να είναι πιο ψηλά σε δημοσιότητα.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.116 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν το προώθησε κανείς, αφού δεν είναι σοβαροί άνθρωποι. Η ομοσπονδία είναι κορεσμένη και θα έπρεπε να έχει δώσει τη θέση της σε νέους ανθρώπους με φρέσκιες ιδέες».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...