ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ικανοποιητικός ο απολογισμός

Με δύο νίκες και μια ήττα, οι παίδες του πόλο του Παναθηναϊκού, ικανοποίησαν με την παρουσία τους στο τουρνουά της Ηλιούπολης, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

 Ικανοποιητικός ο απολογισμός

Οι «πράσινοι» μπορεί να ηττήθηκαν με 12-10 από τον Ολυμπιακό στην πρώτη αγωνιστική, ωστόσο με δύο νίκες επί των Ηλιούπολη (12-5) και Νηρέα Γέρακα (13-3), έκλεισαν ιδανικά την παρουσία τους στο τουρνουά.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Νάσος Ηρειώτης, δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την παρουσία της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.072 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Κρατάμε τις καλές μας εμφανίσεις και κυρίως τη μαχητικότητα που δείξαμε, κυρίως στον πρώτο αγώνα που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά χωρίς να ξεφεύγουμε από τους στόχους μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.