ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα Εκλογές 2015: Οι αποδόσεις για τις εκλογές στις 25/1

Στον Stoiximan μπορεί να βρει κανείς και την ερώτηση "Ποιος θα είναι ο επόμενος Πρωθυπουργός;" Όπως είναι φυσικό, με βάση και τις αποδόσεις για το πρώτο Κόμμα, ο Αλέξης Τσίπρας δίνεται ως φαβορί σε απόδοση 1.23, ενώ ο μέχρι πρότινος Πρωθυπουργός "παίζεται" στο 7.50 για να διατηρηθεί στη θέση. Η επιλογή "Άλλος" προσφέρεται σε απόδοση 8.00.

Στοίχημα Εκλογές 2015: Οι αποδόσεις για τις εκλογές στις 25/1
Στοίχημα Εκλογές 2015
: Μετά και την 3η Ψηφοφορία για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας που αποδείχθηκε άκαρπη, ο Αντώνης Σαμαράς επισκέφτηκε τον Κάρολο Παπούλια και ζήτησε τη διάλυση της Βουλής προκειμένου να γίνουν εκλογές όπως προβλέπει το Σύνταγμα. Φαβορί ο ΣύριζαΗ ημερομηνία διεξαγωγής ορίστηκε την 25 Ιανουαρίου και οι πρώτες αποδόσεις για τη μάχη Νέας Δημοκρατίας και Σύριζα έκαναν σήμερα την εμφάνισή τους. Το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα έχει καταφανές προβάδισμα καθώς ο Stoiximan το δίνει φαβορί για την πρώτη θέση σε απόδοση 1.12. Από την άλλη η παράταξη του Αντώνη Σαμαρά παίζεται σε απόδοση 6.25, αρκετά υψηλή σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και δείχνουν να κλείνει η “ψαλίδα” με τον ΣΥΡΙΖΑ. Υπάρχει βέβαια και η επιλογή “Άλλο Κόμμα” που προσφέρεται σε απόδοση 400.00, μία επιλογή που φαντάζει αρκετά δύσκολη έως αδύνατη τη δεδομένη στιγμή. Ποιος θα είναι ο επόμενος Πρωθυπουργός; Στον Stoiximan μπορεί να βρει κανείς και την ερώτηση “Ποιος θα είναι ο επόμενος Πρωθυπουργός;”  Όπως είναι φυσικό, με βάση και τις αποδόσεις για το πρώτο Κόμμα, ο Αλέξης Τσίπρας δίνεται ως φαβορί σε απόδοση 1.23, ενώ ο μέχρι πρότινος Πρωθυπουργός “παίζεται” στο 7.50 για να διατηρηθεί στη θέση. Η επιλογή “Άλλος” προσφέρεται σε απόδοση 8.00.Ειδικά Στοιχήματα σε πρόσωπα, ποσοστά και θέσεις Συνεχίζουμε με ενδιαφέροντα ερωτήματα όπως “Ποιο θα είναι το ποσοστό του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, της ΝΔ, του Ποταμιού, της Χρυσής Αυγής, του ΚΚΕ και του ΠΑΣΟΚ”. Για το κόμμα της Ριζοσπαστικής Αριστεράς τα lines βρίσκονται στο 33.00% με το Over/Under να προσφέρονται στο 1.87. Για την ΝΔ το όριο είναι στο 28,50% με το Over/Under να προσφέρεται στο 1.87. Για τη Χρυσή Αυγή το όριο έχει τοποθετηθεί στο 6.60% με το Over να δίνεται στο 1.75 και το Under στο 2.00. Στο 6.00% το όριο για το “Ποτάμι” με το Under να προσφέρεται στο 1.75 και το Over στο 2.00. Περνάμε στο ΚΚΕ όπου βρίσκουμε το όριο στο 5.50% με την απόδοση τόσο στο Under όσο και στο Over να είναι στο 1.87. Όπως και οι αποδόσεις στο ΠΑΣΟΚ με το όριο να είναι στο 4.25%. Στην ερώτηση “Ποιο θα είναι το 3ο κόμμα” η Χρυσή Αυγή παίζεται φαβορί σε απόδοση 1.65. Αμέσως μετα βρίσκουμε το “Ποτάμι” του Σταύρου Θεοδωράκη που προσφέρεται σε απόδοση 3.25 (μεταβήλθηκε από το 2.50 που ήταν την προηγούμενη εβδομάδα), ενώ ΚΚΕ και ΠΑΣΟΚ που προσφέρονταν πριν 5 μέρες στην ίδια απόδοση, στο 10.00 (σ.σ: Θυμίζουμε πως οι απόδοσεις άνοιξαν στο 8.00 για το ΚΚΕ και στο 10.00 για το ΠΑΣΟΚ), πλέον παίζονται στο 12.00 και στο 35.00 αντίστοιχα. Tέλος υπάρχει και το “Άλλο κόμμα” που προσφέρεται στο 15 από το 10.00 που είχε ανοίξει η απόδοση.

Πάντως ο Stoiximan που ειδικεύεται πλέον στο να προσφέρει Ειδικά Στοιχήματα γρήγορα και σε υψηλές αποδόσεις έχει ακόμα δύο επιλογές για τους λάτρεις του είδους.

Συγκεκριμένα η εταιρεία προσφέρει το γεγονός “Διαφορά ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ” με τα lines να είναι στο 4,50% (το όριο άνοιξε στο 3,75% και έπεσε κατόπον στο 3,25% και κατόπιν έφτασε στο 3,50%). Το -4,50 του κόμματος της Κουμουνδούρου προσφέρεται στο 2.00, ενώ +4,50% του κόμματος του Μεγάρου Μαξίμου παίζεται στο 1.75,

Κλείνοντας στην πρώτη τριάδα Στοιχημάτων που προσφέρει ο Stoixima.gr βρίσκουμαι το ερώτημα “Θα μπουν οι ΑΝ.ΕΛ. στη Βουλή;”. Αν και αρχικά το “Ναι” παιζόταν ως φαβορί (σ.σ: Άνοιξε στο 1.60, ανέβηκε στο 1.75 και στη συνέχεια έφτασε να προσφέρεται όπως και το “Όχι” στο 1.87) πλέον οι αποδόσεις έχουν έρθει… τούμπα και το “Όχι” δίνεται σε απόδοση 1.45 με το “Ναι” να έχει φτάσει να παίζεται στο 2.70.

Στοιχηματίστε τώρα άμεσα και σε υψηλές αποδόσεις στον Stoiximan στην κατηγορία: Στοίχημα Εκλογές 25 Ιανουαρίου 2015

Δείτε αναλυτικά τη φωτογραφία και κάντε κλικ για να επιλέξετε το Στοίχημα της επιλογής σας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ