ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Άμα έχεις Όλιβερ

Η Μονίκ Όλιβερ «οδηγεί» τον Παναθηναϊκό στην κορυφή και αυτό φαίνεται άλλωστε και από το γεγονός πως η Αμερικανίδα είναι πρώτη σε δύο κατηγορίες στην Α1.

Άμα έχεις Όλιβερ

Η Αμερικανίδα γκαρντ που το καλοκαίρι πήρε την μεταγραφή για το «τριφύλλι», ερχόμενη από τον Άρη είναι ότι καλύτερο έχει να δείξει η Α1 μπάσκετ γυναικών μετά τις πρώτες 12 αγωνιστικές.

Η Όλιβερ είναι μέχρι στιγμής πρώτη σκόρερ του πρωταθλήματος με 257 πόντους, ενώ την ίδια στιγμή η Κάλντγουελ του Ιπποκράτη που είναι στην 2η θέση έχει 228. Παράλληλα η παίκτρια των «πρασίνων» είναι και η κορυφαία ριμπάουντερ της κατηγορίας με 172 και βρίσκεται και την πρώτη πεντάδα στα κοψίματα με 11.

Μαζί με την Όλιβερ εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποιεί και η Σλούκα, η οποία και είναι 5η στις ασίστ με 46.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.295 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μάριος Μανιός

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.