ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπατίστα: «Να πάρουμε πίσω αυτό που κερδίσαμε με κόπο»

Ο Εστεμπάν Μπατίστα χαρακτήρισε άδικη την απόφαση να κατοχυρωθεί στον Ολυμπιακό το παιχνίδι του Κυπέλλου το οποίο ο Παναθηναϊκός το νίκησε με το δικό του κάρφωμα στο τέλος, μιλώντας στην Sportday.

Μπατίστα: «Να πάρουμε πίσω αυτό που κερδίσαμε με κόπο»

Για την απόφαση να κατοχυρωθεί υπέρ του Ολυμπιακού το παιχνίδι για το Κύπελλο: 

«Πραγματικά αισθάνομαι πολύ στενοχωρημένος και απογοητευμένος με αυτό το θέμα. Σε εκείνο το ματς κερδίσαμε απόλυτα δίκαια. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, παρά τα προβλήματά με τις απουσίες που είχαμε, δεν το βάλαμε κάτω και νικήσαμε με το σπαθί μας την πρόκριση κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο.

Δεν είμαι ειδικός στα νομικά, δεν είμαι δικηγόρος για να ξέρω τους κανονισμούς που έχουν τα αθλήματα. Είμαι παίκτης μπάσκετ και με αυτή την ιδιότητα μιλάω. Δεν κάναμε κάτι παράνομο στο παρκέ, οπότε θεωρώ ότι ήταν εντελώς λάθος αυτή η απόφαση που πάρθηκε. Γιατί πρέπει να παίρνουν πίσω τον κόπο που κάναμε στο παρκέ; Δεν είναι άδικο; Εγώ ξέρω ότι βγήκαμε δίκαια νικητές σε αυτό το ματς και κανείς δεν είπε το αντίθετο. Ας ελπίσουμε ότι θα αλλάξει η απόφαση και να πάρουμε πίσω αυτό που κερδίσαμε με τόσο κόπο».

Για την αγωνιστική του κατάσταση μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε: 

«Νιώθω πλέον σε καλή κατάσταση για να βοηθήσω την ομάδα μου. Εντάξει οι τραυματισμοί είναι μέσα στο πρόγραμμα, αλλά όλα είναι καλά και συνεχίζουμε».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.108 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το ματς με τη Ζαλγκίρις Κάουνας: 

«Θα είναι ένα διαφορετικό ματς. Θα είναι αρκετά σκληρό και δύσκολο. Άλλωστε όλα τα παιχνίδια επιπέδου Ευρωλίγκας και κυρίως Tοp16 έχουν παγίδες. Θα πρέπει να νικήσουμε διότι ο αγώνας είναι στο σπίτι μας και πρέπει να το υπερασπιστούμε.

Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι να κάνουμε την δουλειά μας και με το παραπάνω. Κάθε νίκη είναι σημαντική και προστίθεται στον γενικό απολογισμό. Στο ταμείο που λέμε και ευχόμαστε να είναι θετικό ώστε να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Προς το παρόν ο στόχος είναι η νίκη κόντρα σε μία ομάδα που βάζει δύσκολα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.