ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πέτριτς: «Εγώ θέλω να μείνω»

Ο Μλάντεν Πέτριτς σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, που παράλληλα χάρισε και την νίκη στον Παναθηναϊκό, ενώ ψηφίστηκε και ως ο πολυτιμότερος του αγώνα.

Πέτριτς: «Εγώ θέλω να μείνω»

Ο Κροάτης άσος που σημείωσε το πανέμορφο γκολ με την κεφαλιά-ψάρακι, μίλησε για την σκληρή άμυνα του Λεβαδειακού και για τις κακές επιλογές στην επίθεση από τους «πράσινους» και παράλληλα επανέλαβε την πρόθεση του να παραμείνει στον σύλλογο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Ο Λεβαδειακός είχε πολύ σκληρή άμυνα. Είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν είχαμε σωστές επιλογές στην τελική φάση. Όταν, όμως, δεν σκοράρεις από σέντρες και συνεργασίες πρέπει να σκοράρεις από στημένες φάσεις», είπε αρχικά ο Πέτριτς για να συνεχίσει μιλώντας για το μέλλον του:

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα. Εγώ θέλω να μείνω, αν η ομάδα θέλει να μείνω θα το συζητήσουμε όταν έρθει η στιγμή. Είναι πάντα ωραίο να σκοράρεις. Σου δίνει αυτοπεποίθηση, αν και η δική μου ήταν σε πολύ καλό επίπεδο και πριν το παιχνίδι».

Ενώ για το ερχόμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο: «Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Ο Πανιώνιος έδειξε ότι είναι πολύ καλή ομάδα στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ μας. Θα πάμε, όμως, εκεί για τη νίκη και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.