Ποδόσφαιρο

Πέτριτς: «Εγώ θέλω να μείνω»

Ο Μλάντεν Πέτριτς σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, που παράλληλα χάρισε και την νίκη στον Παναθηναϊκό, ενώ ψηφίστηκε και ως ο πολυτιμότερος του αγώνα.

Ο Κροάτης άσος που σημείωσε το πανέμορφο γκολ με την κεφαλιά-ψάρακι, μίλησε για την σκληρή άμυνα του Λεβαδειακού και για τις κακές επιλογές στην επίθεση από τους «πράσινους» και παράλληλα επανέλαβε την πρόθεση του να παραμείνει στον σύλλογο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Ο Λεβαδειακός είχε πολύ σκληρή άμυνα. Είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν είχαμε σωστές επιλογές στην τελική φάση. Όταν, όμως, δεν σκοράρεις από σέντρες και συνεργασίες πρέπει να σκοράρεις από στημένες φάσεις», είπε αρχικά ο Πέτριτς για να συνεχίσει μιλώντας για το μέλλον του:

«Δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα. Εγώ θέλω να μείνω, αν η ομάδα θέλει να μείνω θα το συζητήσουμε όταν έρθει η στιγμή. Είναι πάντα ωραίο να σκοράρεις. Σου δίνει αυτοπεποίθηση, αν και η δική μου ήταν σε πολύ καλό επίπεδο και πριν το παιχνίδι».

Ενώ για το ερχόμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο: «Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Ο Πανιώνιος έδειξε ότι είναι πολύ καλή ομάδα στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ μας. Θα πάμε, όμως, εκεί για τη νίκη και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Exit mobile version