ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τριανταφυλλόπουλος: «Οι τρεις βαθμοί είναι ο στόχος»

Στην νίκη και στους τρεις βαθμούς στάθηκε στις δηλώσεις του ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, μετά το 1-0 επί του Λεβαδειακού.

Τριανταφυλλόπουλος: «Οι τρεις βαθμοί είναι ο στόχος»

Ο αμυντικός των «πρασίνων» τόνισε πως είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως για ακόμα ένα ματς η ομάδα δεν δέχτηκε γκολ και παράλληλα κάνει σερί νίκες πριν τα ντέρμπι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τριανταφυλλόπουλου στην κάμερα της Nova:

«Η νίκη είναι νίκη, οι τρεις πόντοι είναι ο στόχος μας. Από τη στιγμή που κρατάμε το μηδέν πίσω ξέρουμε πως θα σκοράρουμε, φτιάχνουμε ευκαιρίες.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.236 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη αξιοποιήσαμε όλες τις ευκαιρίες. Σήμερα κοιτάξαμε να είμαστε όσο περισσότερο οργανωμένοι στην άμυνά μας. Κρατήσαμε όσο έπρεπε την μπάλα, παγώσαμε το ρυθμό και δώσαμε ανάσες στους παίκτες της επίθεσης.

Έχουμε πει πως θα κοιτάξουμε να κάνουμε ένα καλό σερί νικών μέχρι τα ντέρμπι. Αυτά τα ματς είναι τα πιο σημαντικά πριν από τα ντέρμπι, δεν είναι μόνο θέμα ψυχολογίας αλλά είναι και τα κρίσιμα ματς της χρονιάς»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.