ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Οι διαιτητές στο Νέο Ρύσιο

Η ΚΕΔ της ΕΟΚ ανακοίνωσε τους διαιτητές της 13ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών, όπου ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από την Αναγέννηση Νέου Ρυσίου.

Οι διαιτητές στο Νέο Ρύσιο

Η 13η αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 18 Ιανουαρίου, με την ομάδα του Πέτρου Πρέκα, να αντιμετωπίζει το Νέο Ρύσιο, εκτός έδρας, με στόχο τη νίκη, για να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας, μία εβδομάδα πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Πρωτέα Βούλας, στη Λεωφόρο.

Αναλυτικά οι διαιτητές και οι κομισάριοι της 13ης αγωνιστικές:

Κυριακή 18 Ιανουαρίου

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.215 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Βούλας 12.00 Πρωτέας Β.-Ελληνικό Διαμαντής-Θεοδωρόπουλος (Ντάβαρης)

Ν. Ρύσιου 12.00 Αναγέννηση ΝΡ-Παναθηναϊκός Φακίτσας-Γερακίνης (Βαφείδης)

ΕΑΚ Βόλου 11.00 Ολυμπιακός Β.-Αθηναϊκός Τζιβελεκίδου-Τζιοπάνος (Γκουντελιάς)

ΔΑΚ Γλυφάδας 13.30 Τερψιθέα-Ιπποκράτης Τσαχάκης-Παυλόπουλος (Σωτηριάδης)

Επταπυργίου 13.00 Παναθλητικός-ΠΑΟΚ Τσιρτσιμάλης-Δαμίγος (Πολυχρονίδης)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.