ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Οι γνωστοί σου Άσοι

Χρόνια πολλά «Φάντομ» (vid, pics)

Ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες τερματοφύλακες, ο Νίκος Σαργκάνης, κλείνει σήμερα τα 60 του χρόνια. Ο «Φάντομ» εκτός από τις εντυπωσιακές του αποκρούσεις, διακρίθηκε και για την εκτέλεση πέναλτι.

Χρόνια πολλά «Φάντομ» (vid, pics)

Ο Σαργκάνης «τάραξε» τα νερά του Ελληνικού ποδοσφαίρου, όταν το 1985, μεταγράφηκε από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό, όπου έμεινε μέχρι και το 1990. Με τη φανέλα με το «τριφύλλι» κατέκτησε 2 πρωταθλήματα Ελλάδος, τις σεζόν 1986 και 1990, αλλά και τρία κύπελλα, το ’86, το ’88 και το ’89.

Μάλιστα στον τελικό του 1988, ευστόχησε σε πέναλτι, πιάνοντας παράλληλα άλλα δύο, χαρίζοντας επί της ουσίας τον τίτλο στον Παναθηναϊκό, επί του Ολυμπιακού.

sarganis3

Στην ιστορία επίσης έμειναν οι εμφανίσεις του με τη φανέλα του Αθηναϊκού, με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τη σεζόν ’91-’92. Με τους «πράσινους» ο Σαργκάνης είχε 85 συμμετοχές, ενώ με την Εθνική Ελλάδος, 58.

sarganis4
sarganis2

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ