ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νέα συνεργασία για την Παναθηναϊκή Συμμαχία

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία γνωστοποίησε τη νέα συνεργασία της, με την εταιρία Κούρτης.

Νέα συνεργασία για την Παναθηναϊκή Συμμαχία

Αναλυτικά:

«Ο οίκος ΚΟΥΡΤΗΣ, με 34 χρόνια παρουσία στο χώρο του κοσμήματος και της ωρολογοποιίας, με εμπειρία χονδρικής και λιανικής πώλησης, έχει σαν βασικό στόχο την συγκέντρωση των σημαντικότερων εταιρικών σημάτων με παρουσία στην ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά.

Όλα αυτά σε ένα περιβάλλον υψηλότατης αισθητικής και ποιότητας με την παροχή ανάλογης, άψογης εξυπηρέτησης στους επισκέπτες του. Μέσα στο μοναδικό αυτό περιβάλλον δημιουργείται ένα διαφορετικό, από πλευράς concept και αισθητικής, κατάστημα στο οποίο συνυπάρχουν για πρώτη φορά brands κολοσσοί. Η συλλογή του καταστήματος χαρακτηρίζεται από μεγάλη ποικιλία κοσμημάτων και ρολογιών αφού αποσκοπεί στην ικανοποίηση όλων των επιθυμιών σας. 

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.765 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επισκεφθείτε από κοντά το πολυτελές καταστήματά της εταιρείας (ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ) για να γνωρίσετε την υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση και να λάβετε έκπτωση από 20% έως 50% για αγορές σε όλα μας τα είδη. 

Επιπλέον, για τα Μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, όλα τα OOZOO Vintage και Timepieces από 80€ στα 50€, ή στην αρχική τους τιμή 80€ και δώρο ένα ατσάλινο βραχιόλι αξίας 63€ επιλογής σας. 

ΚΟΥΡΤΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τ. 210 5758368».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.