ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σάρας: «Απλά, ανυπομονώ»!

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους επιστρέφει στο ΟΑΚΑ για να τεθεί αντίπαλος του Παναθηναϊκού, όχι όμως ως παίκτης, αλλά ως βοηθός προπονητή της Ζαλγκίρις και το Panathinaikos24.gr είχε την ευκαιρία να μιλήσει μαζί του πριν το μεγάλο παιχνίδι.

Σάρας: «Απλά, ανυπομονώ»!

Μετά από ένα μικρό… μπέρδεμα, δεν καταφέραμε να βρούμε τελικά τον «Σάρας» στο αεροδρόμιο, αλλά ευτυχώς η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο που βρίσκεται η αποστολή της Ζαλγκίρις.

Στα πρώτα του λόγια ο Γιασικεβίτσιους τόνισε πως ανυπομονεί για την στιγμή που θα πατήσει και πάλι το παρκέ του ΟΑΚΑ. «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω εδώ. Εζησα σπουδαία χρόνια, με πολλές χαρές και συγκινήσεις. Αυτή την τρέλα που εχω συναντήσει στο ΟΑΚΑ, δεν την έχω δει πουθενά. Απλά ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο και να δω ξανά τον κόσμο του Παναθηναϊκού».

Άλλωστε, στα τέσσερα συνολικά χρόνια που αγωνίστηκε με την φανέλα του Παναθηναϊκού, ο Σάρας πρόσφερε στιγμές «μαγείας», ενώ συνολικά με την πράσινη φανέλα κατέκτησε και 7 τίτλους, με τον κόσμο του Παναθηναϊκού να μην ξεχνάει και να είναι έτοιμος να τον υποδεχτεί όπως του αρμόζει.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.925 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Λιθουανός βετεράνος φυσικά μίλησε και για το αυριανό παιχνίδι. «Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα με παίκτες όπως ο Δημήτρης (σ.σ. Διαμαντίδης). Εκτός αυτού, στην ομάδα υπάρχει και πολύ ταλέντο. Θα δούμε. Δεν θέλω να κάνω προβλέψεις, όπως δεν έκανα ποτέ. Όλα στο παρκέ».

Φορώντας κοστούμι και γραβάτα, λοιπόν και έξω από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, ο τρελο-Λιθουανός και ένας από τους μεγαλύτερους Ευρωπαίους που έπαιξαν στην Ελλάδα και φόρεσαν τη φανέλα του «τριφυλλιού», είναι έτοιμος να πατήσει ξανά το πόδι του στην πιο «καυτή» έδρα της Ευρώπης, όπως την έχει αποκαλέσει ο ίδιος πολλές φορές.

Είναι έτοιμος να ξαναμπεί στο γήπεδο, στο οποίο έζησε και έκανε σπουδαία πράγματα. Και είναι έτοιμος να σηκώσει το κεφάλι του προς την κερκίδα και να δει ξανά τους παλιόφιλούς του, που θα φωνάξουν ξανά το κλασικό «Σάρας, Σάρας…».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.