Με την ισχυρή παρουσία των φίλων του «τριφυλλιού» εκδικάστηκε στο ΑΣΕΑΔ, η εκδίκαση της έφεσης που άσκησαν οι «πράσινοι» για τον αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Το παρόν από πλευράς Παναθηναϊκού, έδωσαν οι Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Μάνος Παπαδόπουλος με τους νομικούς σύμβουλους της ΚΑΕ, Γιώργο Ελμαλή και Μιχάλη Δημητρακόπουλο.

H «πράσινη» αντιπροσωπεία υποστήριξε σθεναρά και με επιχειρήματα τις θέσεις της, κάνοντας λόγο πρωτοφανή απόφαση στα ελληνικά δεδομένα, ενώ τόνισε πως τέτοιου είδους αποφάσεις, βάζουν σε κίνδυνο τα θεμέλια του ελληνικού μπάσκετ.

Επίσης στάθηκε σε νομικές σταθερές, όπου δεν μπορεί η παρουσία ενός προέδρου να επηρεάζει την έκβαση του αγώνα. Τονίζοντας παράλληλα, πως δεν μπορεί ο δικαστής του ΕΣΑΚΕ να δικάσει με το πειθαρχικό κώδικα της ΕΟΚ, ενώ στον αγώνα της Κηφισιάς με τον Απόλλωνα, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, το έπραξε με τις διατάξεις του ελληνικού πρωταθλήματος.

Παράλληλα αναφέρθηκε και σε ότι ισχύει από το 2003 και μετά για το πειθαρχικό του ΕΣΑΚΕ, όπως έχουν συμφωνήσει οι ομάδες.

Νομικά και ηθικά ο Παναθηναϊκός έχει δίκιο. Δεν μπορεί ένα ματς που κερδήθηκε στο παρκέ, ο Ολυμπιακός να το πάρει στα χαρτιά.

Παράλληλα στον περιβάλλοντα χώρο, που εκδικαζόταν η έφεση βρέθηκαν και 400 φίλοι του «τριφυλλιού», όπου και διαμαρτυρήθηκαν ειρηνικά για την πρωτόδικη απόφαση και στη συνέχεια αποχώρησαν, χωρίς να προβούν σε ακρότητες. ÅÊÄÉÊÁÓÇ ÔÇÓ ÐÑÏÓÖÕÃÇÓ ÔÏÕ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÕ ÓÔÏ ÁÓÅÁÄ ÃÉÁ ÔÏÍ ÁÃÙÍÁ ÊÕÐÅËËÏÕ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ-ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ ÅÊÄÉÊÁÓÇ ÔÇÓ ÐÑÏÓÖÕÃÇÓ ÔÏÕ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÕ ÓÔÏ ÁÓÅÁÄ ÃÉÁ ÔÏÍ ÁÃÙÍÁ ÊÕÐÅËËÏÕ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ-ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ ÅÊÄÉÊÁÓÇ ÔÇÓ ÐÑÏÓÖÕÃÇÓ ÔÏÕ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÕ ÓÔÏ ÁÓÅÁÄ ÃÉÁ ÔÏÍ ÁÃÙÍÁ ÊÕÐÅËËÏÕ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ-ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ

Πάνος Καραουλάνης

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS