ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στήνεται «μπλόκο»!

Ο Μάνταλος ορίστηκε να σφυρίξει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη, σε μία προσπάθεια της ΚΕΔ να βάλει μπλόκο στο «τριφύλλι».

Στήνεται «μπλόκο»!

Άλλωστε ο Σταύρος Μάνταλος είναι ο άνθρωπος που στο παρελθόν έχει σφυρίξει το «τριφύλλι» σε παιχνίδια του,  και φρόντισε να τους τακτοποιήσει… με τα σφυρίγματά του.

Ο Μάνταλος που θα έχει ως βοηθούς του τους  Καραβασίλη και Κύζα, έχει μεγάλη ιστορία σε παιχνίδια του «τριφυλλιού», καθώς αρκετές φορές έχει καταφέρει να κόψει βαθμούς στην ομάδα.

Ήταν στις 17 Απριλίου του 2011, όταν ο Μάνταλος σφύριξε στο Πανθεσσαλικό τον αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου, σε ένα ματς που ο Παναθηναϊκός έχασε με 3-2, με τις αποφάσεις του διαιτητή να επηρεάζουν το τελικό αποτέλεσμα. Σ’ εκείνο το ματς αρχικά είχε υποδείξει πέναλτι σε εξ’ επαφής χέρι του Μπουμσόνγκ έπειτα από σουτ του Μάρτιν στο 21′ και στο 26′ δεν καταλόγισε πέναλτι  σε χέρι του Ντολεζάι μετά από σουτ του Λέτο. Και σαν να μην έφταναν αυτά στο 41′ απέβαλε τον Σεντρίκ Καντέ με απ’ ευθείας κόκκινη για ένα απλό μαρκάρισμα στον Μπρέσκα.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.393 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ακόμα ένα περιστατικό που σημαίνει πολλά έγινε και στις 23 Ιανουαρίου του 2013, όταν ο Μάνταλος απέκλεισε τον Παναθηναϊκό από το Κύπελλο. Μετά το 2-1 του ΟΑΚΑ, στη ρεβάνς της Κρήτης με τον Πλατανιά, ο Μάνταλος δεν είδε το καθαρό πέναλτι του Κάστελς στον Μαυρία στο 57′!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.