ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βάζουν τα «βαριά» χαρτιά…

Ο ορισμός του Μάνταλου για το παιχνίδι της Νέα Σμύρνης έχει σηκώσει ήδη πολλές συζητήσεις, αλλά δυστυχώς ο ρέφερι από την Καβάλα θα έχει και δυνατούς συμμάχους.

Βάζουν τα «βαριά» χαρτιά...

Η ΚΕΔ όρισε ως βοηθούς του Μάνταλου τους Καραβασίλη και Κύζα, με τον πρώτο ειδικά να έχει κάνει τραγικά πράγματα στο παρελθόν.

Ο Καραβασίλης ήταν ο επόπτης στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννενα  στο 2-2 του Καραϊσκάκη. Εκεί ο Καραβασίλης είχε κόψει τον Ίλιτς με ένα οφσάιντ, ενώ ο παίκτης του ΠΑΣ ήταν μέτρα πιο πίσω από τον τελευταίο αμυντικό.

Μάλιστα αυτή η απόφαση είχε κάνει και τον Νταβίντ Μέντες να κάνει το σχόλιο του στο twitter:

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.756 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ενώ για να τιμωρήσει… τον Μέντες, γι αυτό του το σχόλιο, τον είχε κόψει αναίτια στο ματς του τριφυλλιού με την Ξάνθη, σε τετ α τετ και ενώ το σκορ ήταν στο 2-1.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...