ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φώτσης: «Δώσαμε τον δικό μας ρυθμό»

Στο γεγονός πως ο Παναθηναϊκός έλεγχε το παιχνίδι από την αρχή και γι΄αυτό έφτασε στη νίκη, στάθηκε ο Αντώνης Φώτσης σε δηλώσεις του στη ΝΕΡΙΤ, μετά το τέλος του αγώνα.

Φώτσης: «Δώσαμε τον δικό μας ρυθμό»

Ο άσος των «πρασίνων» μίλησε και για τον Σάρας, τονίζοντας πως χάρηκαν όλοι που τον είδαν, ενώ όσον αφορά το ματς, είπε πως αυτός και οι συμπαίκτες του, έκαναν καλή δουλειά, ενώ αναφέρθηκε και στο ματς της Μαδρίτης με τη Ρεάλ, την επόμενη αγωνιστική.

Αναλυτικά όσα είπε στη ΝΕΡΙΤ ο Αντώνης Φώτσης:

Για τον Γιασικεβίτσιους: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τον είδαμε. Θυμηθήκαμε αυτά που πετύχαμε μαζί. Σήμερα όμως βρισκόταν στον αντίπαλο πάγκο και εμείς κάναμε ότι μπορούσαμε για να κερδίσουμε. Πιστεύω πως κάναμε αρκετά καλή δουλειά».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 48.997 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το που κρίθηκε ο αγώνας: «Από την αρχή του αγώνα δώσαμε τον δικό μας ρυθμό. Πήραμε μια διαφορά που την κρατήσαμε σε όλο το ματς. Δεν αφήσαμε το παιχνίδι να ξεφύγει από τα χέρια μας και έτσι πήραμε μια σημαντική νίκη».

Για τον Άντερσον: «Γνωρίζαμε πως είναι ο σκόρερ της Ζαλγκίρις. Είχαμε το μυαλό μας αφοσιωμένο στην άμυνα τόσο του ίδιου όσο και των υπόλοιπων».

Για το παιχνίδι με τη Ρεάλ: «Χρειαζόμαστε νίκες και εκτός έδρας, δεν αρκεί μόνο να νικήσουμε στα εντός έδρας ματς. Στρεφόμαστε στο παιχνίδι με τη Ρεάλ και όπως πάντα, πάμε παιχνίδι με παιχνίδι για τον στόχο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...