ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπλουμς: «Το κάναμε εύκολο…»

Ο Παναθηναϊκός έκανε τη νίκη να φαίνεται εύκολη με την απόδοσή του όπως ξεκαθάρισε ο Λετονός.

Μπλουμς: «Το κάναμε εύκολο...»

Μιλώντας αμέσως μετά τη νίκη επί της Ζαλγκίρις στην κάμερα της ΝΕΡΙΤ ο Γιάνις Μπλουμς αναφέρθηκε στο… διάβασμα που είχε κάνει το «τριφύλλι», μαθαίνοντας το παιχνίδι της λιθουανικής ομάδας.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Δεν ήταν εύκολη νίκη, εμείς την κάναμε να φαίνεται έτσι. Παίξαμε σκληρή άμυνα από την αρχή. Η Ζαλγκίρις είναι ομάδα που παίζει συνήθως πολύ σκληρή άμυνα. Ήμασταν διαβασμένοι για αυτό. Πήραμε αυτοπεποίθηση από την καλή μας άμυνα, σουτάραμε καλά και φτάσαμε σε μια σημαντική νίκη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...