ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μανωλόπουλος: «Να παίζουμε καλύτερα εκτός έδρας»

Ο assistant coach του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Μανωλόπουλος, μιλώντας μετά τη λήξη του αγώνα με τη Ζαλγκίρις, στάθηκε στο γεγονός, πως οι «πράσινοι» θα πρέπει να παίζουν καλύτερα εκτός έδρας.

Μανωλόπουλος: «Να παίζουμε καλύτερα εκτός έδρας»

Παράλληλα αναφέρθηκε στα στοιχεία που έδωσαν τη νίκη στον Παναθηναϊκό επί των Λιθουανών, ενώ αναφέρθηκε και στο επερχόμενο ματς με την Ρεάλ στη Μαδρίτη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Νομίζω σε κάθε παιχνίδι ξεκινάμε από την άμυνα και να είμαστε επιθετικοί στην άμυνα. Για να μπορέσουμε να βγάλουμε από το ρυθμό την αντίπαλη ομάδα και να πάρουμε ενέργεια και πόντους στο αιφνιδιασμό. Τα καταφέραμε και παρά τα προβλήματα αντιδράσαμε καλά. Περάσαμε τον Γκιστ στο «5» και λειτούργησε καλά το πλάνο που φτιάξαμε. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Έχουμε πει πως πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια στο ΟΑΚΑ και από εκεί και πέρα να πάρουμε και κάποιο ματς εκτός έδρας. Θεωρώ πως πρέπει να αρχίσουμε να παίζουμε καλύτερα εκτός και νομίζω θα το κάνουμε».

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.422 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τους τραυματισμούς: «Νομίζω στους τραυματισμούς αντιδράμε καλά. Γινόμαστε περισσότερο ομάδα και παίζουμε περισσότερο με χημεία. Από εκεί και πέρα, όταν έχεις τραυματισμούς δεν είναι καλό. Όποιος παίκτης λείπει είναι σημαντικός και καλό είναι να μην έχουμε τραυματισμούς».

Για το ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Θα πάμε για τη νίκη. Όλα τα παιχνίδια τα χτυπάμε. Σε ό,τι αφορά το ματς με την Μπαρτσελόνα, παίξαμε καλά, αλλά στο τέλος λάθη συγκέντρωσης, τακτικής και κούρασης μας στοίχισαν. Χάσαμε σπουδαία ευκαιρία. Η Ρεάλ είναι δυνατή και θα προετοιμαστούμε για τη νίκη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.