ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Match Center

Πέταξε ένα ημίχρονο!

Πετώντας στα... σκουπίδια το πρώτο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και έχασε έδαφος. Το ανύπαρκτο πέναλτι που κέρδισαν οι γηπεδούχοι απέκρουσε ο Στιλ. Πολλές χαμένες ευκαιρίες στην επανάληψη για την ομάδα του Αναστασίου. Το γκολ της ισοφάρισης ο Μάρκους Μπεργκ στο 78'.

Πέταξε ένα ημίχρονο!

Με αρκετά προβλήματα τραυματισμών και με τον Ζέκα σε ρόλο δεξιού μπακ, παρατάχθηκε ο Παναθηναϊκός στη Νέα Σμύρνη.

Οι «πράσινοι» παρά την κυκλοφορία της μπάλας και την ανούσια υπεροχή που είχαν, δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν φάσεις στα καρέ των γηπεδούχων και με τον Μπαϊράμι να είναι ο αδύναμος… κρίκος στην 11άδα που παρέταξε ο Γιάννης Αναστασίου, έμειναν μακριά από τον καλό του εαυτό στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.

Ο Πανιώνιος απ την πλευρά του ήταν πάντα πίσω από την μπάλα και μάλιστα βρέθηκε μπροστά στο σκορ, με το εντυπωσιακό σουτ του Μπουμάλ στο 34ο λεπτό, μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Τα υπόλοιπα λεπτά του πρώτο ημιχρόνου, κύλησαν χωρίς κάποια φάση για τις δύο ομάδες, με τον Μάνταλο να στέλνει τις ομάδες στ’ αποδυτήρια.

Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, ο Γιάννης Αναστασίου έριξε στο ματς τον Νίκο Καρέλη, αποσύροντας τον Μπαϊράμι, που έμοιαζε εξαφανισμένος.

Ο Νίκος Καρέλης μάλιστα δημιούργησε και την πρώτη καλή στιγμή στο β’ ημίχρονο, με το «ξερό» σουτ που επιχείρησε να φεύγει λίγα χιλιοστά δίπλα από το δοκάρι του Γιαννακόπουλου.

Η επόμενη καλή στιγμή για το «τριφύλλι», ήρθε από το δραστήριο Μλάντεν Πέτριτς, το σουτ που δοκίμασε έφυγε σε κόρνερ.

Ίδια εικόνα όπως στο πρώτο μέρος, είχε ο Παναθηναϊκός, που παρά την κατοχή μπάλας, δεν μπορούσε να βρει διαδρόμους προς την εστία.

Ο Ντάνιελ Πράνιτς, ήταν αυτός που λίγο έλειψε να φέρει το ματς στα ίσια, με τον Γιαννακόπουλο ν’ αντιδρά και να διώχνει σε κόρνερ, τον κεραυνό που δοκίμασε στο 65ο λεπτό.

Οι «πράσινοι» με την είσοδο του Βίκτωρα Κλωναρίδη έγιναν άκρως επιθετικοί και μετά από επίθεση διαρκείας, κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια με γκολ του Μάρκους Μπεργκ στο 79ο λεπτό.

Το ματς έγινε θρίλερ στο τέλος, καθώς ο Πανιώνιος κέρδισε ένα ανύπαρκτο πέναλτι με τον Απόστολο Γιάννου όπως φάνηκε και από το τηλεοπτικό ριμπλέι, μετά από μαρκάρισμα του Γκόρντον Σίλντενφελντ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κολοβός, με τον Στιλ να οριζοντιώνεται και να το διώχνει στη γωνία του στο 85ο λεπτό.

Ο Παναθηναϊκός αντέδρασε και στην αμέσως επόμενη φάση μετά από αντεπίθεση, έχασε τρομερή ευκαιρία να κάνει το 1-2, αφού ο Ζέκα, δεν έπιασε καλά το σουτ, το οποίο μπλόκαρε ο Γιαννακόπουλος.

Το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος, με τον Παναθηναϊκό, όπως έδειξε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, ν’ αδικεί τον εαυτό του, καθώς θα μπορούσε να φύγει νικητής από το γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Γιαννακόπουλος, Αργυρόπουλος, Παντίδος, Ρισβάνης, Τασουλής, Κόρμπος, Μητρόπουλος, Μπουμάλ (80′ Μπούζας), Κολοβός (92′ Μασούρας), Ιμπαγάσα (55′ λ.τρ. Πάνος), Γιάννου.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Στιλ, Χουχούμης, Λαγός (62′ Δώνης), Ζέκα, Μπαϊράμι (46′ Καρέλης), Ατζαγκούν (76′ Κλωναρίδης), Ταυλαρίδης, Σίλντενφελντ, Πράνιτς, Πέτριτς, Μπεργκ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ