ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα εισιτήρια με Καλλονή

Με προτεραιότητα τους Συμμάχους, θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Καλλονή, το Σάββατο 24/1 (17:15).

Τα εισιτήρια με Καλλονή

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους για το πρόγραμμα διάθεσης εισιτηρίων του αγώνα με αντίπαλο την Καλλονή που θα διεξαχθεί στη Λεωφόρο, το Σάββατο 24 Ιανουαρίου, στις 17:15 στο πλαίσιο της 20ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Super League 2014/15.

Τη Δευτέρα 19/1 με προτεραιότητα στους Συμμάχους και μέσω του pao.gr οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται ηλεκτρονικά έως 4 εισιτήρια στο όνομά τους.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.134 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από την Τετάρτη 21/1 τόσο ηλεκτρονικά όσο και από τα εκδοτήρια του γηπέδου μας στη Θύρα 4, όλοι οι φίλαθλοι ανεξαιρέτως μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους.

Υπενθυμίζουμε πως το ωράριο λειτουργίας των εκδοτηρίων είναι καθημερινά 9:30 με 17:30, ενώ το Σάββατο ανήμερα του αγώνα η διάθεση εισιτηρίων θα γίνεται έως την έναρξη της αναμέτρησης.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

Θύρες 6, 7, 13, 14 κόστος 10€ για Συμμάχους και 15€ για τους υπόλοιπους φιλάθλους.

Θύρες 5β, 8, 12, 1 κόστος 12€ για Συμμάχους και 15€ για τους υπόλοιπους φιλάθλους.

Θύρες 2, 9, 11, 5Α, 4 κόστος 20€ για Συμμάχους και 25€ για τους υπόλοιπους φιλάθλους.

Θύρα 10, κόστος 30€ για Συμμάχους και 40€ για τους υπόλοιπους φιλάθλους.

Θύρα 3, κόστος 50€ για Συμμάχους και 60€ για τους υπόλοιπους φιλάθλους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.